FH Hovedstaden

Mikkel Andersen er ny formand for FH Hovedstaden

Formandsskifte i FH Hovedstaden.

Potrætbillede af formand Mikkel Andersen

“Med mig får I en formand, der kommer til at arbejde utrætteligt for fællesskabet og fælles løsninger”

På FH Hovedstadens Repræsentantskabsmødet onsdag den 23. november takkede Per G. Olsen af efter 7 år som formand for LO/FH Hovedstaden. Til at bære stafetten videre blev Mikkel Andersen, nuværende formand for 3F Frederiksborg, valgt som ny formand.

“Det har været en spændende og skøn opgave at stå i spidsen for vores store tværfaglige fællesskab”, udtalte Per G. Olsen, som fremhævede arbejdet med at fusionere LO og FTF på regionalt niveau som en af de store begivenheder i hans formandsperiode.

Mikkel Andersen takkede stort for valget og understregede hans glæde ved sammenholdet i hovedorganisationen: “Ingen får noget ud af at køre solo”, sagde han og fulgte op: “Med mig får I en formand, der kommer til at arbejde utrætteligt for fællesskabet og fælles løsninger”.