FH Hovedstaden

FH Hovedstaden fordømmer militærets undertrykkelse, og dets angreb på faglige aktivister i Myanmar

FH Hovedstaden har udsendt følgende støtteerklæring 9. marts 2021:

Kort Myanmar

Efter kuppet i Myanmar d. 1. februar har faglige ledere og aktivister spillet en inspirerende og ledende rolle i kampen imod militærregimet. De faglige organisationer og andre i civilsamfundet fortsætter kampen på trods af regimets ransagninger, chikane og undertrykkelse imod fagligt aktive. D. 26. februar annoncerede militæret på offentligt TV, at en række faglige organisationer var ulovlige, og at de ville blive forfulgt, hvis de fortsætter deres pro-demokratiske protester.

FH Hovedstaden fordømmer militærets undertrykkelse og dets angreb på faglige, civile og menneskerettigheder. Vi står i solidaritet med arbejdernes og den bredere civile protestbevægelses kamp for demokrati og en mere retfærdig form for udvikling i Myanmar.